Quality Practice Wegwijzer

Quality Practice kan de diverse opleidingen precies laten aansluiten bij uw bedrijf.

 

QUALITY PRACTICE Wegwijzer

 

 

AED

- Mooi ding die Automatische Externe Defilibrator. Je ziet ze steeds meer. Ze redden levens, maar dat gaat niet vanzelf. Hoe en wanneer gebruik je zo'n apparaat nou effectief?

 

BHV

- Bedrijfs Hulp Verlening is toch weer heel anders dan hulpverlening bij een ongeval in huis. De omgeving is anders, de materialen en machines, de productiemiddelen. Ieder bedrijf heeft ze en daar zit een ongeluk ook in een klein hoekje.

 

EHBO

- Met alleen het bekende Eerste Hulp Bij Ongelukken koffertje in de buurt ben je er nog niet. Hoe gebruik je zo'n ding? Wat doe je wel en wat doe je niet? Wat moet er in zitten?

 

KINDER-EHBO

- Dat is toch hetzelfde als 'gewone' EHBO, wordt vaak gedacht. Maar dat is beslist niet zo. Scholen, Kinderopvang, Speeltuinen, Zwembaden, etc. horen daar alles vanaf te weten.

 

ONTRUIMINGSOEFENINGEN

- Een ontruimingsplan alleen is niet genoeg. Hoe voer je het uit? In blinde paniek of snel en beheerst. Dat zul je toch echt regelmatig moeten oefenen. Hoe doe je dat goed en efficiënt?

 

ONTRUIMINGSPLANNEN

- De uitgang kent iedereen als het weekend begint. Maar wat als daar brand is? Als een auto uw pand binnenrijdt? Wat dan? Wat zijn de gevaren? Hoe krijg je iedereen zo snel mogelijk in veiligheid?  

 

VCA

- De aannemerij is (als het goed is) hier heel goed mee bekend. Een Veiligheid Checklist Aannemers is uitstekend als je hem in huis hebt. Maar pas je hem ook toe? Ken je de risico's? Kan je hem overleggen als (steeds meer) klanten er om vragen.